Jdi na obsah Jdi na menu
 


Čtveřice sprinterů míří do Ostravy na Czech Indoor Gala.

24. 1. 2018

Ve čtvrtek 25.1.2018 se v ostravské atletické hale uskuteční mezinárodní mítink Czech Indoor Gala. Po loňské první zkušenosti se na tento mítink vrací Štěpán Hampl a letos jej doprovodí další tři členové naší tréninkové skupiny. 

gala.jpg

V předprogramu již v 15 hodin nastoupí k závodu na 60 m Janča Šafránková, která o uplynulém víkendu přesvědčila, že jí závody v nabité konkurenci "sedí". O hodinu později v 16 hodin zaklekne do bloků Tadeáš Krakuvčík k závodu na 400 m a i on si brousí na kvalitní čas.

Velkou příležitost dostal Standa Jíra, který v posledních 14 dnech zaběhl nový osobák na 60 m (6,94 s) a na Jablonecké hale minulou sobotu jej dokázal dokonce dvakrát potvrdit (6,96 s). Standa totiž na poslední chvíli dostal pozvánku také do hlavního programu, kde tak bude moci poměřit síly s těmi největšími esy domácí atletiky v krátkém sprintu, ale také s ostřílenou mezinárodní konkurencí. Mimo to si ještě 2 hodiny před tím v 15:30 h vyzkouší rychlou ostravskou dráhu poprvé v národním programu.

Štěpánu Hamplovi hala v Ostravě doposud přinášela kvalitní časy ať už při mistrovství ČR nebo právě při mítinku Czech Indoor Gala. V hlavním programu, který budete moci sledovat v přímém televizním přenosu České televize od 17 hodin, zaklekne v 17:30 h a v opravdu "našlápnuté" konkurenci bude mít o zajímavý závod jistojistě postaráno.

gala-tam.jpg